Pamimpin sistem got kutha

15 Taun Manufacturing Pengalaman

Cixi China Avatar Composite Co., Ltd. punika perusahaan dhuwur-tech nggabungaken R & D, produksi lan sales.Avatar dumunung ing Cliff South of Langkawi Bay Bridge, ngendi klumpukne talents elit saka maneka industri. Produk dikembangaké dening Avatar ana ing antarane tingkat anjog internasional ing dalan kotamadya, dalan-dalan, kreteg, kwartal omah, daya listrik, sistem got trotoar lan construction. Saka desain kanggo nyediakake solusi karo tingkat anjog donya-. Ahli sinau got kutha trotoar, got dalan, jembatan got, sistem got ing omah. produk Avatar ketemu EN124 standar Eropah, BS.EN1433, Amérika standar H-20, standar Australia AS-3996 standar, Avatar iku CE lan ISO sah perusahaan, lan kaca long-term kanggo Eropah lan Amerika Serikat. 

maca liyane

News & Events

menyang kita
maca liyane
  • gambar
  • gambar (1)
  • laporan 600D400test
  • 2