Лидерот на систем за одводнување на градот

15 години искуство во производството

за нас

добредојден

Cixi Кина Аватарот Композитен копродукции, Ltd е на високо-технолошкиот потфат интегрирање на R & D, производство и sales.Avatar наоѓа во јужниот Клиф на заливот Хангжу мост, каде се собираат елита таленти од различни индустрии. Производите развиени Аватарот на меѓународно ниво се меѓу водечките во општинските патишта, патишта, мостови, конак, електрична енергија, системи за одводнување тротоарот и градежништвото. Од дизајн, до обезбедување на решенија со водечки светски ниво. Професионално учат урбаните одводнување тротоарот, патот дренажа, одводнување мост, систем за одводнување во куќата. Аватарот на производи ги исполнуваат европските стандарди EN124, BS.EN1433, американскиот стандард H-20, австралискиот стандард AS-3996 стандард, Аватар е CE и ISO овластена компанија, и долгорочни извоз во Европа и САД. 

Прочитај повеќе
Прочитај повеќе
  • слика
  • Сликата (1)
  • извештај 600D400test
  • 2