Lideri i sistemit të kullimit të qytetit

15 vite përvojë prodhim

rreth nesh

i mirëpritur

Cixi China Avatar Composite Co, Ltd është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë integruese R & D, prodhimit dhe sales.Avatar vendosur në Cliff jug të Gjirit Hangzhou Ura, ku mblidhen talentet elitare nga industri të ndryshme. Produktet e zhvilluara nga Avatar janë ndër nivel ndërkombëtar kryesor në rrugët komunale, autostrada, ura, lagjet e banimit, të energjisë elektrike, sistemet e kullimit trotuar dhe të ndërtimit. Nga dizajni për të ofruar zgjidhje me nivele udhëheqëse botërore. Profesionalisht studiuar kullimit urbane trotuarit, kullimit rrugor, urë kullimit, sistemit të kullimit në shtëpi. Produktet avatar përmbushur EN124 Evropian standarde, BS.EN1433, American Standard H-20, standarde Australian AS-3996 standardit, Avatar është një CE dhe kompani, dhe eksportin afatgjatë ISO autorizuar në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara. 

Lexo më shumë
Lexo më shumë
  • imazh
  • imazh (1)
  • Raporti 600D400test
  • 2