Pamingpin sistem drainase kota

15 Taun Manufaktur Garapan

tentang Kami

wilujeung sumping

Cixi Cina Avatar komposit Co., Ltd. mangrupakeun perusahaan tinggi-tech integral tina R & D, produksi jeung sales.Avatar lokasina di Cliff Selatan of Hangzhou Bay Sasak, dimana kumpul bakat elit ti sagala rupa industri. Produk dikembangkeun ku Avatar anu makalangan di tingkat anjog internasional di jalan kota, Bina Marga, sasak, suku padumukan, kakuatan listrik, sistem drainase jalan aspal tur konstruksi. Ti rarancang pikeun nyadiakeun solusi kalawan tingkat ngarah dunya-. Professionally diajar nu drainase urban jalan aspal, drainase jalan, sasak drainase, sistem drainase di jero imah. produk avatar minuhan EN124 baku Éropa, BS.EN1433, Amérika baku H-20, baku Australia AS-3996 baku, avatar mangrupakeun CE jeung ISO otorisasi parusahaan, sarta ékspor jangka panjang ka Éropa jeung Amérika Serikat. 

maca deui

News & Kajadian

kana kami
maca deui

certifications

kaajenan
  • gambaran
  • gambar (1)
  • laporan 600D400test
  • 2